Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Ruimtegebrek Schipluiden Pages

Plotseling ruimtegebrek op de Internet site van de Schipluiden Pages is de reden dat gekozen is voor een andere layout. De weliswaar fraaie knopjes en banners kostten nogal wat ruimte en zijn om die reden vervangen door eenvoudige tekst. Daarnaast wordt nu gebruikt gemaakt van zogenaamde "style sheets". Een style sheet is een apart bestand dat een layout beschrijving bevat en dat zo voor een aantal pagina's gebruikt kan worden. Ook dit levert ruimte winst! Helaas worden style sheets niet (of niet volledig) ondersteund dor oudere web-browsers. De pagina's zien er dan wat minder fraai uit. De informatie blijft overigens hetzelfde!

Tijdens deze veranderingen is de site minder stabiel geweest maar alles behoort nu weer als vanouds te werken. Zo niet, graag even een Email (zie onder).

Extra ruimte is inmiddels besteld om ook in de toekomst aardige zaken over de gemeente Schipluiden en Midden-Delfland te kunnen publiceren. 

En... heb je iets aardigs, stuur het op!