Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Opening 14e lokaal Jozefschool Schipluiden

Maandagmorgen 8 januari 2001 om tien voor negen heeft de burgemeester mevr. van Bijsterveldt-Vliegenthart officieel het veertiende lokaal, d.m.v. het doorknippen van een lint, geopend. Zij werd daarbij geassisteerd door de zevenjarige Justin Barona, een leerling van groep 4b.

Na een verblijf van vier maanden in de aula mag groep 4b van juf Sabine in een eigen lokaal. De directeur van de school de heer Frans Kempke bedankte de burgemeester voor de medewerking van de gemeente Hij benadrukte het voordeel van een kleine gemeente waarin het overleg in goede sfeer verlopen is. Ook de termijn van aanvraag tot oplevering is voorspoedig geweest.

Kijk ook bij: Jozefschool groeit nog steeds.


Proost!!

De burgemeester bedankte dat zij namens de gemeente de opening mocht verrichten. Ze verwachtte dat dit wel het laatste lokaal zal zijn gezien de prognoses. Maar Schipluiden is een gemeente waarin nogal wat baby's geboren worden, dus zeg nooit nooit.

Na de opening werd het lokaal nog even bewonderd en mocht groep 4b hun lokaal binnen. Daar werd geproost op een leuke en leerzame tijd!

Bijdrage van de Jozefschool.

22 april 2024