MIDDEN - DELFLAND

"BODEMSCHATTEN"

De kunstenaar Adri Huisman zal verrassen met nieuwe stillevens bij "De Gaech Antiek" in Schipluiden. Stillevens waarin bodemvondsten uit de middeleeuwen gefotografeerd zijn in wervende composities met hedendaagse voorwerpen. De Gaech Antiek laat tot 1 februari 2001 werkelijkheid en het imago van Adri Huisman in haar toonkamers zien. 

De komende weken gaan kaststillevens ontstaan die de winkel een feestelijk tintje zullen geven. Amaryllisbollen, 'Flowerextensions', cactussen en andere voorwerpen waaronder paprika's en pepers zullen het uitgangspunt zijn van deze kaststillevens.

Stillevens zijn een bekend thema in de beeldende kunst. Wie kent de bekende 17e eeuwse Hol landse stillevens niet? Spelen met licht en compositie bepalen vaak de verbluffende eenvoud en schoonheid van deze stillevens.

De foto's van de stillevens van Adri Huisman roepen herinneringen aan deze sferen op. Oude schoonheid met hedendaagse middelen vastgelegd. Een verrassende kijk op een aloud thema, hetgeen bijzonder past in de stijlkamers van De Gaech Antiek.
De Schipluidense locatie van De Gaech Antiek past als vanzelfsprekend bij deze nieuwe vorm van stillevens. De stillevens zelf kunnen als herinneringen van de tijd worden gezien.

Expositie van de foto's van Adri Huisman zijn te zien bij:
De Gaech Antiek, Vlaardingsekade 26, Schipluiden.

Geopend van maandag tot en met zondagmiddag van 12.30 uur tot 17.30 uur.

Voor meer informatie Jan Holtkamp telefoonnummer 015-3809261.

23 december 2013